Natural Jeugd Competitie - M26 Péronne 02-07-2016Robin van Sermond (15 jaar komt uit Goor) vloog de eerste prijs RCBD van de zelfstandige jeugd op de vlucht Péronne. Ze is terug in de race!
Robin is weer helemaal terug in de race, Zaterdag 2 juli vloog Robin van Sermond een welverdiende 1ste plaats op de Natural jeugd competitie.

Op de vlucht Péronne was ze eerste in de uitslag van de zelfstandige jeugd. Met de duif 5-1315114 en een snelheid van 1710,876 mpm en een tijd van 11:16:40. De duiven van deze vlucht waren om 7:45 uur gelost en vlogen een afstand van 362 km. Robin had er in totaal 7 mee en vloog er met 1 van de 7 in de uitslag.

Robin is een echte fanatiekeling met dieren en vooral met postduiven ze liep van jongs af aan al achter opa Hennie Franke aan de duivenhokken in.

Robin heeft al sinds 2011 duiven en is zelfstandig jeugdlid met haar eigen duiven. Robin heeft 7 oude duiven en 14 jonge duiven. Robin is een erg vrolijke meid en weet alles van haar duiven. Elke vrije minuut zit Robin in haar duivenhok en is ze druk met ze aan het praten. Robin geeft dus veel aandacht en liefde aan de duiven misschien vliegt ze daarom ook zo goed...

Ze is erg trots op haar duif en deze heeft dan ook meer aandacht gekregen dan de rest! En ze hoopt nog meer plezier van deze duif te krijgen.Wendy Eertink
Verslaggeefster RekenCentrum Berg en Dal, GoorNaar de uitslagen van de Natural Jeugdcompetitie 2016