NPO Teurlings Jeugdweekenden 2010

De firma Teurlings sponsort ook in het vliegseizoen 2010 de jeugd van de NPO door middel van de bekende jeugdweekeinden. Het aantal weekeinden is uitgebreid van twee naar drie, maar voor het eindklassement komt per categorie maar ťťn weekend in aanmerking. Uiteraard is dat het weekend waarin het beste resultaat is behaald ! In het komende vliegseizoen zijn de vluchten landelijk gecodeerd. De betreffende weekeinden zijn daarom afgeleid van deze codes.

Categorie vluchten
Vitesse eerste drie vluchten
Jonge duiven eerste drie vluchten
Natour eerste drie vluchten

Voorwaarden

De voorwaarden om deel te kunnen nemen aan deze geweldige competitie zijn:

Deelnemen en inzenden

Deelnemen kan door de uitslag van het betreffende weekeinde via de vereniging of het rekenbureau te (laten) mailen naar:

jeugd@rcbd.nl
of zelf per post sturen naar

Commissie Jeugd en Beginnerzaken NPO
p/a: H. Dijkhuis
Kievitstraat 16
7471 EM Goor

Attentie: vermeld op de uitslag altijd je voornaam, achternaam, adres en je NPO-lidnummer. De uitslagen worden niet teruggestuurd, dus maak eventueel een duidelijke kopie.

Stuur voor alle weekeinden de uitslag in. Het beste resultaat van één van de weekeinden wordt in de uitslag opgenomen. Als er onverhoopt in een weekend een vlucht uitvalt, komt er geen reserveweekend voor in de plaats.

De uiterste inzendtermijn na iedere categorie: binnen drie weken na de dag van lossing van de laatste vlucht dienen de uitslagen ontvangen te zijn.

Overige regels

Wij wensen jullie heel veel plezier en succes toe in het komende vliegseizoen.

Ook in 2010 berekent RekenCentrum Berg en Dal dit spannende kampioenschap. De uitslag zal onder anderen worden gepubliceerd op onze website onder Kampioenschappen.