Deventer Concours Vereniging - Weer topper voor Henne de Swart, op Bourges

Foto volgt
Henne heeft alles tiptop op orde Foto J. Gremmen

Foto volgt
De rode ´91, wat gaat dat nog worden... Foto J. Gremmen

    Aantal duiven: 147
Aantal deelnemers: 25

Veertien dagen geleden een 1ste in Regio 2, een week later: bijna mis en nu op Bourges weer een 1ste in de DCV, tegelijkertijd een 2e in de Kring tegen 297 duiven. Ook een mooie 31e plaats in Regio 2 tegen 1347 duiven.

Momenteel staat de winnaar, De Rode ´91 op de tweede plaats in het duifkampioenschap ééndaagse fond met 3 prijzen. Wie weet wat dat nog gaat worden???

Van afkomst kunnen we zeggen, dat hij afkomstig is van Dikkie Bos en wel uit zijn Lasteriedoffer, een doffer die zelf een goede vlieger en tevens een goede kweker blijkt te zijn.

In een stad als Deventer zijn er maar weinigen die over een zee van ruimte beschikken om hun hobby uit te oefenen. Ook bij Henne is de achterplaats beperkt wat de ruimte betreft. Toch weet hij al heel wat jaren aan de top van de Deventer competitie te strijden. Henne is een melker die alles tip top op orde heeft. De duifjes en de hokken zien er altijd Pico Bello uit. Uiteindelijk betaalt dat toch een keer uit. Al weer een 2e overwinning! De Jonge duiven en de Natoer komen er nog aan. Wie weet???

Proficiat met deze mooie overwinning.

Jan Gremmen

Foto volgt
Accommodatie Foto J. Gremmen

Terug naar het begin van de pagina