Digitaal bestaan er geen afstanden

  Welkom bij de website van RekenCentrum Berg en Dal uit Goor.
 


N I E U W   O P   O N Z E   S I T E

18-11-2019
Fondunie 2000: volledige eindstanden kampioenschappen

05-11-2019
DAT kampioenenboekje 2019 (PDF, kleur)

05-11-2019
DAT: definitieve uitslagen F35 Sens en F37 Melun (Réau): gratis hoofdprijzen in natura toegevoegd

06-11-2019
VNCC kampioenenboek 2019 (PDF, kleur)

22-06-2019
Importbestand Venira Rekenaar voor losplaats Beek en Donk

01-06-2019
VNCC programmaboekje 2019 en Barcelona poster (PDF)

28-03-2019
C-vluchten splitsen in Venira Rekenaar

23-02-2019
Kampioenhuldiging DAT 2018

Neem ook weer eens een kijkje bij onze links!

21-04-2018
Reglement Natural Jeugd Competitie

27-03-2008
Handleidingen TauRIS NL 8.15

23-12-2006
Handleiding wedvluchten Venira Rekenaar

Wie zijn wij
RekenCentrum Berg en Dal is een onafhankelijk rekencentrum met twee enthousiaste medewerkers. Wij zijn gevestigd in Goor, gemeente Hof van Twente en maken uitslagen voor duivenverenigingen, samenspelen, etc. in Nederland en omstreken. Wij werken nauw samen met Venira, om redenen van goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Uitslagen worden op deze website gepubliceerd, en als PDF-bestand beschikbaar gesteld. Wij leveren een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Neemt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op voor informatie en tarieven.
Informatie op deze site valt onder het auteursrecht. Wij hebben ook een uitgebreid reglement omtrent aansprakelijkheid en een strikt privacybeleid, waardoor uw privacy zo goed mogelijk gewaarborgd is.

Over onze website
De uitslagen, ook van voorgaande jaren, zijn te vinden onder Uitslagen. Kampioenschappen bevat het overzicht van de tussenstanden van de lopende kampioenschappen per verband per onderdeel zodra deze beschikbaar zijn. Ook eindstanden van vorige jaren zijn hier te vinden.
Reportages bevat fotoreportages en artikelen over gebeurtenissen.
Er zijn diverse documenten beschikbaar met reglementen, handleidingen, e.d. Kies hiervoor Download.
Onder Links staan verschillende koppelingen naar relevante informatie. Onder Contact vindt u manieren om ons te bereiken. Onder Index vindt u een schematisch overzicht van onze website als extra navigatie.
Op deze Welkomstpagina staan in de linkerkolom directe verwijzingen naar nieuw toegevoegde zaken. Rechts is ruimte voor belangrijke mededelingen. Deze informatie is overigens ook altijd via de menubalk bovenin of via de index te vinden.

M E D E D E L I N G E N

NIEUW: Volledige kampioenschappen
Op de uitslagenpagina's van DAT, Fondunie 2000 en VNCC staat sinds kort een extra kolom Kampioenschappen. Deze toont een link naar een PDF met daarin de lopende kampioenschappen. De kampioenschappen worden volledig weergegeven, tot en met de laatste duif met punten. Deze kolom is nog experimenteel, maar zal zoveel mogelijk worden bijgewerkt per vlucht.
Dit is veel beter bij te houden dan de oude methode met teksten die achter het menu Kampioenschappen werd gebruikt in voorgaande jaren, waardoor de standen actueler zouden moeten zijn dan vroeger.

Natural Jeugdcompetitie
Onze jeugdcompetitie zal ook dit jaar weer worden gehouden. Als gevolg van de gewijzigde structuur binnen Afdeling 9 zijn er op details enkele wijzigingen gekomen. Kring 1 en Kring 2 zijn vervangen door CC1 t/m CC5.