Huldiging Kring 1 2008

Beste sportvrienden,
Na een geweldige middag in Rijssen bij postduivenvereniging Het Luchtvermaak, heeft de kring 1 afdeling 9 Oost Nederland het 10 jarig bestaan in 2008 afgesloten.
Het was een marathon middag, dit door de vele prijzen die uitgereikt moesten worden. Even een opsomming: er moesten 260 prijzen uitgereikt worden van cadeau bonnen van Bart Smit, luxe vleesschotels, rollades, geldprijzen variŽrend van 75 tot 250 euro, een vijfenzeventig bekers voor de kampioenen en ook nog even 54 bonnen verkopen die spontaan door vele kampioenen geschonken waren en een prachtige verloting.
Deze middag vloog voorbij, voor we het wisten was het 19.00 uur toen we huiswaarts konden keren, maar met 160 duivenliefhebbers en liefhebsters hebben we er een geweldig spektakel van gemaakt, het enthousiasme in onze kring is grenzeloos een reclame voor onze geweldige sport, hier kan geen promotieteam tegenop.
Ik wil iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de medewerking die ze gegeven hebben aan deze middag, natuurlijk mijn team, ik ben de uitvoerder mag het woord doen maar achter de schermen wordt veel meer werk verzet, de schenkers van de bonnen die het toch altijd weer mogelijk maken dat we geld in kas houden om in de toekomst ook extra's te kunnen doen qua prijzen in de kring en U de liefhebbers die zaterdag 10 januari in zeer grote getale aanwezig waren en velen na de tijd de waardering uit hebben gesproken over de fantastische middag in Rijssen want jullie zijn de motor van de middag die uitgroeide tot een geweldige duivenmelkerspektakel. Onder het motto: U, JIJ EN IK WIJ ZIJN DE DUIVENSPORT.

Ik wens u allen een GEWELDIG SPORTSEIZOEN TOE IN 2009.

Harry Bakhuis
Voorzitter Kring 1 Afdeling 9 Oost Nederland.

Klik op een onderwerp voor de bijbehorende foto's:

Sfeerimpressie Huldigingen Bonnenverkoop